Home » Bryllup i coronatid: hvordan gør man?

Bryllup i coronatid: hvordan gør man?

Vi kan muligvis ikke få lov til at synge i kirken eller samle hele familien. Men derfor kan man stadigvæk have et meget romantisk bryllup.

Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd om, hvordan du holder et dejligt romantisk bryllup i disse tider. Læs med her hvis det har interesse for dig

Hav familien med på videoopkald

Du kan stadigvæk have familien med til dit bryllup, selvom det muligvis ikke bliver på traditionel vis. Takket være teknologien, som vi har til rådighed i dag, så kan vi stadigvæk være med på et videoopkald.

Dette kan muligvis virke mindre ideelt for mange mennesker. Men det kan nu engang være det bedste alternativ vi har i disse lidt mærkelige tider. I det mindste har vi muligheden for at have mennesker med på et videoopkald, selvom de ikke kan troppe op personlig. For blot et par generationer tilbage kunne det slet ikke lade sig gøre.

Hav en personlig vielse

Omvendt kan det også sagtens være, at du vælger at have en personlig vielse i stedet for. Det kan være meget intimt og kan føles endnu mere romantisk, end at have sin familie med på en kigger.

Vi er så vant til at forestille os et bryllup, hvor vores familie sidder og kigger på, imens vi lover os væk til vores kommende mand eller hustru. Men nogle gange kan det faktisk være endnu mere romantisk med et bryllup, som er helt personligt.

En personlig vielse er naturligvis også meget nemmere at istandsætte under corona tid. Alt hvad I skal gøre er at lave en aftale, troppe op til præsten i noget pænt tøj og så få lavet jeres personlige vielse.

I kan eventuelt gøre det endnu mere personligt ved at leje kirken, som om i havde inviteret hele den samlede familie og jeres netværk. Pynt kirken op og eventuelt noget musik fra et orgel i baggrunden.

Denne musik kan enten være organisk lavet hvis I hyrer en person til at spille orgel. Men I kan eventuelt også blot finde frem til noget flot orgelmusik inde på internettet og have dette til at spille i baggrunden på de rigtige tidspunkter under selve vielsen. Dette kan fungere lige så godt og kan hjælpe jer med at komme i den rette stemning.

Husk ringen

Du må endelig ikke glemme ringen til dit eget bryllup. Det kan godt være, at du får et lidt anderledes bryllup, end hvad du havde forestillet dig. Men de personlige vielsesringe skal der nu alligevel være styr på.

Hvis butikkerne ikke har åbne lige for tiden, så kan du altid bestille dem hjem fra nettet. Sæt dig sammen med din partner foran computeren og vælg den ring, som I hver især gerne vil gå med resten af jeres liv.

Husk endelig at købe den for stor. Det er meget bedre at ringen er for stor, end at den er alt for lille. Hvis ringen er alt for lille, så kan det være svært at få den på ringfingeren på den store dag.

 

 

 

admini

Back to top