Home » En Danmark t-shirt går aldrig af mode

En Danmark t-shirt går aldrig af mode

Der kan ske mange ting med ens liv, men flaget på en Danmark tshirt er så simpelt, at det vil overleve mange år. Nationalismen er noget vi for alvor føler, når vi sidder og ser fodbold. Det er som om, at spillerne repræsenterer os direkte, og at vi er forbundet med dem, når vi deler land. Deres sejre bliver til vores sejre. Derfor har vi måske lyst til at vise vores støtte med den helt rette Danmark tshirt. Så de også kan se, at vi støtter dem med en Danmark tshirt.

Fodboldgal eller bare engageret?

Det kan være, at mange synes, at fodbold er spild af tid. Men det er en af de ting på fjernsynet, hvor tilskueren bliver engageret allermest. Og så er det noget, mennesker har set siden oldtiden. Atletik og teater har udviklet sig meget de seneste år, og det er vildt, at man kan se fodbold fra den anden side af kloden på skærmen. Det er også ret vildt, at spillerne er håndplukket og næsten umenneskeligt dygtige. Det gør det svært at sammenligne sig med.

Kan man se fodbold uden selv at spille det?

Det er ret svært at se fodbold uden kendskab til reglerne, og det får man bedst ved selv at være en spiller. Det er tilmed en sport, hvor motion og morskab følges ad. Derfor er det så supervigtigt at prioritere sin interesse. Hvis der er børn i familien, er det aldrig for sent at introducere dem til sporten, om de så er drenge eller piger. Det er noget, som I kan samles om som familie. Sport er noget, man gør sammen. Det er derfor, det er så fængslende, fordi man mærker fællesskabet. Det er den danske jord, som har fostret alle danskere. Det er en god ting at spejle sig i de rigtig dygtige på fjernsynet, og så kan man måske prøve nogle af deres tricks af på græsplænen. På den måde kommer du mere ind i kroppen og mærker den energi, som sporten kan give dig. Der er en grund til, at bolden er sådan et godt stykke legetøj. Den er bare sjov.

 

admini

Back to top