Smart mobilcovers som en del af din stil

Mangler du et flot mobilcover til din smartphone? Her kan du læse lidt om, hvad du kan tænke over, når du leder efter det rette mobilcover. Det er ikke nødvendigvis bare noget, du bruger til at beskytte din telefon fra at gå i stykker så nemt. Det er også det, men det er ikke kun det. Et mobilcover er et accessory, som på samme måde som et smykke siger noget om dig som person.

Se om der er et mobilcover, der taler til dig

Et godt sted at starte, er vel ved bare at gennemgå en hel masse forslag til mobilcovers. Gå ind på sider som Panzerscreen.dk eller lignende sider med billige mobilcovers, hvor de har et godt og bredt udvalg af covers i forskellige designs.

Her starter du altså med at bladre igennem en masse sider med covers. Det kan også være, du ser en af dine venners cover, eller ser en person på gaden med et fedt cover. Her kan du jo også altid gå hen og spørge, hvor de har det fra. Det er helt fint at lade sig inspirere på den måde, bare det er noget, der ligesom fanger dit øje.

Når du finder et cover, hvor designet og kunsten på det taler til dig, så siger det noget om dig, når du går med det.

Der er selvfølgelig flere måder, det kan tale til dig. Det kan også være, at coveret bare er helt almindeligt og minimalistisk, eller at det er fuldstændigt grimt og kitch, men du synes det er sjovt. Så siger det stadig noget om dig, bare på en lidt mere ironisk måde.

Som du nok kan se, siger coveret på din telefon altså mere om dig, end man lige går rundt og tænker. Når du alligevel skal investere i et cover, hvorfor så ikke gå efter et, der føles helt rigtigt.

Nye typer accessories

Et cover er et godt eksempel på en af de ting, der startede med at være praktisk, men som senere blev til en accessory. I starten var coveret simpelthen en måde at beskytte telefonen. I dag er der mange, som køber flere forskellige covers, bare så de kan passe deres outfit.

Det svarer lidt til den udvikling armbåndsuret engang gik igennem. Engang var det til at tjekke tiden med. Og det blev det da selvfølgelig også ved med at kunne. Men inden så længe blev det til noget, hvor folk ville have det flotteste, dyreste ur, uanset hvor gode de billigere modeller var til at vise tiden.

Da iPhonen kom frem, gjorde det mange af de praktiske accessories overflødige. Heriblandt armbåndsuret. Det har på en måde udstillet, at armbåndsuret er overflødigt som praktisk instrument. At det i dag næsten udelukkende er en accessory.

Det samme kan siges om ting som notesbogen, lommeregneren, pladespilleren og fastnettelefonen. De er ikke længere nødvendige, men mange har dem stadig. Dermed er telefoncoveret en ny type accessory, der rent faktisk både er flot og praktisk nødvendig, idet den beskytter den telefon, som erstatter alle de andre ting.

admini

Back to top