Rigtige mænd har brug for de rigtige strømper

Der er mange komponenter til et sæt tøj. Trøje, jakke, bukser, undertøj og sko. Hvis du spurgte en tilfældig på gaden, hvad et sæt tøj bestod af, ville vedkommende nok nævne de fem ting. Der er dog en sjette beklædningsgenstand, som er utrolig vigtig: strømper.

Strømper til mænd er en ofte overset del af et sæt herretøj, men hvilke strømper du har på, kan blive afgørende for din komfort og dit look i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige strømper, som både er behagelige at have på og passer til dit tøj.

Skal de være korte eller lange?

Der findes et utal af forskellige strømpemodeller. Derfor kan det også være svært at vælge, hvilken model du skal gå med.

Faktisk er det bedst, at have flere forskellige slags strømper. Så kan du altid finde et par, der passer til dagens tøj og gøremål. Sørg derfor for at have nogle ankelsokker, nogle strømper i normal længde og måske også et par knæstrømper eller to.

Det er også altid en god idé at have nogle sportsstrømper, som du bruger, når du skal dyrke motion.

Hvilken farve skal de være?

Det er dog ikke kun nok at vælge hvilken model, dine strømper skal være. Du skal nemlig også tage stilling til, hvilken farve de skal være. Det er ikke ligegyldigt, hvilken farve dine strømper har, i hvert fald ikke, hvis man kan se dem.

Som udgangspunkt er det en god idé at have nogle neutrale strømper i sort og hvid, da de kan gå til det meste. Det er dog godt at kunne supplere med nogle farvede strømper fra tid til anden. Man kan også få mange flotte og mønstrede strømper til mænd, som kan være prikken over i’er til et fest outfit.

admini

Back to top