Neo Noir Gunvor kjolen er tilbage

Et af de helt store hits er tilbage i produktion. Neo Noir oplevede et sandt stormløb da de kom med deres Gunvor kjole, specielt i pink. Men det ser ud til at sommeren igen skal være pink, for nu er den retur på hylderne hos udvalgte forhandlere.

Neo Noir er et af de aller-hotteste brands blandt kvinder for tiden. Det meget feminine look i deres styles, med masser af prints og blomster, taler til mange. Brandet har virkelig haft medvind de sidste år og er å mange måder en succeshistorie i den danske modeverden.

 

De sidste år har der været nogle rigtigt store hits fra deres side, som tydeligt har vist sig på deres top- og bundlinje. De har ramt en stil og som de selv siger, så er en kvindes næst kærligste eje, tøj. Kun overgået af diamanter.

 

Gunvor kjolen der blev revet væk

Da Gunvorkjolen kom i pink sidste år, var der et sandt stormløb på den. Det mærkede man specielt hos Molly&My hvor deres egen Instagram stod for en stor del af salget. Da først kjolen blev vist frem, ville alle have den. Det faldt tilbage på Neo Noir, som virkelig kæmpede med at få produktionen til at følge med.

 

Man kan fristes til at sige at Instagrammerne stod bag dette hit. Om det var pga. den markante og meget feminine lyserøde farve der vækkede opsigt, er der mange meninger om. Man salgstallene lyver ikke.

 

Bæredygtighed er mange ting

Så kunne man tro at det nu var ”sidste års model” og der derfor ikke var mere at komme efter. Men sådan er det faktisk ikke helt. Og det er her modebrands måske kan få flettet mere bæredygtighed ind. Måske behøver man ikke så mange nye kollektioner. Måske kommer det på mode at lave evergreen.

 

Sådan tænker man i hvert fald hos Basic Apperal. Her er filosofien nemlig at lave tøj som kan holde mange sæsoner og så køre såkaldt NOOS på dem. Det betyder at de altid har dem på lager og at de supplerer løbende. Når sæsoner ikke skal sælges ud, betyder det færre varer på tilbud og efter deres opfattelse mindre overforbrug.

 

Det kan der sagtens være noget om og det kan være at modebranchen faktisk har fat i noget her. Da coronakrisen ramte var der mange producenter, som gemte styles væk, for at bruge dem igen næste år. Så har de kun en større lagerbinding, til gengæld kan det sælges til fuld pris.

 

Men tilbage til det store hit, som kommer igen. Der er ingen tvivl om at den danske sommer bliver lyserød igen i år og skal man tro Neo Noir, så vil der blive solgt rigtigt mange. I hvert fald er der bestilt, mange flere end man normalt ville gøre.

 

 

 

admini

Back to top