Home » For dig, der elsker Holstebro: Vilakula har lavet en ny Holstebro

For dig, der elsker Holstebro: Vilakula har lavet en ny Holstebro

Holstebro er en skøn og smuk by, og det er ikke så underligt, hvis du har lyst til at hænge en plakat op derhjemme, der minder dig om byen. Heldigvis er der lige nu lanceret en helt ny plakat med byen og dens smukke attraktioner, som du kan få fingrene i. Læs mere om plakaten her!

Uanset om du bor i Holstebro eller ej

Det er ikke kun folk, der bor i Holstebro, der kan benytte sig af den fine nye plakat, Vilakula har lavet. Det kan også være, du engang har boet i byen og nu savner den. Det kan også være, du har haft en skøn ferie i Holstebro, og nu har lyst til at forevige mindet med en plakat. Det er ikke så svært at forstå, for det er en smuk by – og der er meget at se. Der er der også på plakaten.

 

Til minde for hjembyen

I dag vinder plakater med byer hjerter landet over. Der er mange, der vælger at have en plakat med deres hjemby hængende i stuen eller over sengen. Det kan være et godt minde om en god opvækst, og det kan også betyde, at man aldrig glemmer, hvor man er fra. Vi er alle sammen formet af vores opvækst – på godt og ondt – og en plakat med ens hjemby kan hjælpe en med at huske på alle de gode minder. Vi må aldrig glemme, hvor vi er fra, for vores fortid er også en del af vores nutid – og fremtid. Vores opvækst påvirker os hele livet igennem, og det kan være rart ikke at miste fodfæste. Du kan nu få en plakat med din hjemby, så du aldrig glemmer, hvor du er fra.

 

Til minde for ferien

Der er også mange, der vælger at tage på ferie i Holstebro. Her kan du opleve Holstebro kunstmuseum, Husby Klitplantage, Borgerne fra Holstebro, musikteatret – og meget, meget mere. Disse kan du også opleve på plakaten, så du aldrig glemmer de gode oplevelser. Man kan stirre længe på sin Holstebro plakat, for lige som med byen selv, så er der meget at opdage!

 

Holstebro som by

Holstebro er den 19. største by i Danmark, og den er måske særligt forbundet med Borgerne fra Holstebro, som der også blev nævnt før. Disse kan du som sagt også opleve på plakaten, men kender du historien bag? Borgerne fra Holstebro er placeret på Nørreport Torv. Her præsenterer skulpturen 12 borgere – både mænd og kvinder – og skal stå som en symbol for, at både mænd og kvinder kan varetage alle opgaver i samfundet. Ud over de 12 borgere kan du på plakaten syne Bomhuset. Bomhuset er Holstebros ældste bygning – men det er ”bare” et lille hus på kun 32 m2. Huset var oprindeligt en kongelig konsumtionsbod indtil 1851, hvor konsumtionsafgiften blev ophævet.

 

Du kan få Holstebroplakaten i to forskellige størrelser. Det betyder, at du helt selv kan bestemme, hvor meget Holstebro skal fylde i dit hjem.

 

 

 

 

admini

Back to top