Home » Sådan kan du få flere penge til shopping!

Sådan kan du få flere penge til shopping!

De fleste mennesker elsker at shoppe, men det kan være en dyr vane, som heller ikke er så bæredygtig. Der er heldigvis løsninger, som kan hjælpe dig til at være bæredygtig, mens du også får flere penge til shopping

Pas godt på dine ting

Vi shopper ofte efter nyt, når det gamle går i stykker. Vi kan derfor spare penge ved at passe godt på vores ting. Det kan for eksempel være ved at sørge for ekstra kraftig skærm beskyttelse til vores mobiltelefoner. Det kunne eksempelvis være fra en side som www.panzerscreen.dk. Ekstra plast eller glas på telefonen kan beskytte den, så en tabt telefon ikke betyder, at man skal ud og købe en ny.

Invester i god kvalitet

En anden måde at spare på, er ved at investere i god kvalitet. God kvalitet koster ofte mere, men du sparer penge på sigt, da tingene holder længere. Så har du også flere penge til at købe andre ting i holdbar kvalitet.

Gå til en skrædder

I stedet for at købe en ny frakke, når den gamle mister knapper eller har en ødelagt lynlås, så smut forbi en skrædder. En skrædder kan hjælpe dig med at reparere dit tøj, så det kan holde mange år endnu. De kan også så tøjet om, hvis du for eksempel har tabt dig. Så slipper du for at købe nyt her, og du kan købe nyt af noget andet, som du hellere vil bruge pengene på.

Hvor kan man ellers spare?

Der er mange steder, hvor man kan spare. Hvis du hellere vil bruge pengene på shopping end så meget andet, så kan du for eksempel bage dit eget brød. Det er en hyggelig hobby, som sparer dig for mange penge på sigt.

Det kan være, at du skal starte en surdej, så det bliver et endnu sjovere og mere finurligt projekt.

Det er der mange guides til online, og det er faktisk ret nemt.

Lav dit eget

Det gælder ikke bare for brød. Der er rigtig mange ting, hvor man kan lave sit eget og spare penge. Det kan være mad, kaffe i termokrus i stedet for fra café, julepynt og meget mere.

Mulighederne er mange, så det er bare med at komme i gang med at spare penge, så du kan bruge dem på shopping og andet sjovt.

 

admini

Back to top