Home » Mulberry er et mærke for dig, som går op i mode, kvalitet og miljøet

Mulberry er et mærke for dig, som går op i mode, kvalitet og miljøet

Når du bruger dine penge på et luksusmærke, er det vigtigt, at du får noget for pengene. Kvaliteten skal være i orden, så alle de penge du har brugt, er det værd. Mulberry er et engelsk mærke, som giver dig luksusprodukter i høj kvalitet. Der findes mange forskellige stile, som passer til din fortrukne mode.

Håndlavet i England

I England bliver Mulberry tasker, punge og andre produkter håndlavet. Derfor er kvaliteten helt i top. Den pris du betaler, er reflekteret i produktet, hvilket giver dig en god oplevelse med dit køb. Da produkterne er lavet helt fra bunden, kan der være ventetid, når det kommer til køb og eventuel reparation. Dog er det hele ventetiden værd, når du får dit elegante produkt. Det kunne for eksempel være en taske, som du kan bruge til alle dine outfits. Det tilføjer et stilrent udseende.

Tidsløs mode

Alle de designs du kan vælge i mellem, er tidsløse, så du altid kan være med på moden. En flot og elegant taske går aldrig af mode. Produkterne fås i forskellige farver, designs og størrelser. Ens for alle produkter er dog, at de er enkelte. Derfor kan du sammensætte mange forskellige outfits fra din garderobe, hvor eksempelvis din taske eller pung vil passe godt til.

Grøn emballage

Når du køber et Mulberryprodukt, er emballagen miljøvenlig. Indpakningen er lavet af forskellige genbrugte materialer for eksempel kaffekopper. Du kan derfor købe disse produkter med god samvittighed. Bæredygtighed er meget omtalt i medierne, og det er derfor rart at kunne støtte op om denne grønne bevægelse. Da taskerne er håndlavede, tilføjer du ikke til verdens masseproduktion af mode. Du kan købe din drømmetaske og på samme tid tage ansvar i forhold til Jorden.

 

 

 

admini

Back to top