Home » Kom i gang med at udforske hampverdenen

Kom i gang med at udforske hampverdenen

Hamp-planten er en vidunderlig plante. Ikke bare er den skøn at se på, den giver også en skøn aroma i det hjem, hvori den står. Man kan sagtens nyde planten, uden at den skal give topskud, som efterfølgende kan ryges.

Er man på udkig efter sidstnævnte – hamp-planter der kan ryges – så er det feminiserede skunkfrø, du skal finde. Feminiserede skunkfrø er den eneste mulighed for at få skunk på dine planter, da han-planten er befrugtet.

Smukke planter til udestuen

Se vores store udvalg af frø for at komme i gang. Du skal altid være opmærksom på, om det specifikke frø kan komme til at gro sig stor og stærk hjemme i dit klima. Køber du billige frø, der måske stammer fra Spanien eller Sydamerika, kommer du til at opleve problemer.

Det allerbedste ville være, hvis du kunne finde danske frø. Så er du nemlig sikret, at de kan modstå kulden og ikke skal have varmelamper eller anden unødig strøm.

Næste step er så, at du skal vælge enten feminiserede skunkfrø eller han-planter. Du skal forholde dig til, hvad du vil bruge planten til.

Det er slet ikke fjollet eller besynderligt at have hamp-planter, uden at de giver skunk. Man mennesker finder planten utrolig smuk og aromatisk. Selvom hampen engang blev anset for at være ukrudt.

Det rette udstyr

Udover de rette frø skal du også have det rette udstyr. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør. Udstyret rækker over alt det groudstyr og tilbehør, du kan komme i tanke om. Det kunne være potter, gødning, skovle, lamper, telt osv.

Hvis du bor i en lejlighed, hvor jeres planter ikke får direkte sollys særlig mange timer i døgnet, vil der naturligvis opstå udfordringer – med alle planter. Derfor kan det blive nødvendigt med en investering i varmelamper, der kan hjælpe til en smule.

Du finder også en stor bunke viden på hjemmesiden. At dyrke hamp-planter eller bare planter generelt kræver, at du har en fornuftig viden på området. Hvis du ikke har det, er det meget usandsynligt, at dine planter ender med at vokse sig store og smukke.

Alle de remedier, du skal bruge til din hamp-produktion, finder du derfor inde på siden. Jo hurtigere du kommer ind og får læst op på det hele, jo hurtigere kan du få hamp-planter i privaten.

admini

Back to top