Home » Hårpynt fra Beautyflow.dk

Hårpynt fra Beautyflow.dk

Hårpynt har i den grad vundet indpas i mode billedet. Og det er jo bare super fedt at vi via accessories kan personliggøre vores look endnu mere via de små detaljer. For et hårspænde eller hårklemme placeret i den ene side af håret mens det øvrige hænger ned er med til at skabe en stil. Hårpynt til damer er bare blevet mere og mere in. Børn og hårpynt har altid hørt sammen men gennem de senere år er vi voksne altså kommen med på hårpyntsbølgen. Hårpynt med blomster er smukt om foråret og sommeren kan være på fx en hårbøjle med blomstret print. Det kan også være en stor hårklemme som har blomstret mønster, selvom de ensfarvede hårklemmer også er super moderne og gerne i flere størrelser. En hårklemme til tykt hår kan du finde hos beautyflow.dk For der er bare ikke noget værre end hvis du kommer i byen og håret ikke holder. Derfor skal du kunne finde en hårklemme til et stort hår. Følg linket her så kommer du direkte ind til hårklemmerne https://beautyflow.dk/vare-kategori/oereringe/store-haarklemmer/

 

Farverige hårspænder

Den lille detalje, der fylder så meget i den store helhed. Hårspændet 😊 I smukke flotte farver eller nedtonede klassikere som fx metalspændet. De er praktiske og top moderne. Gerne flere i på én gang i flere forskellige farver. Og så er det jo et kæmpe plus at du kan få dem hos os til billige penge.

 

Hårelastikker og scrunchies hos beautyflow.dk

Scrunchies hårelastikker er top moderne her i sæsonen og derfor har vi naturligvis en masse hos Beautyflow.dk. Du finder du både store scrunchies og små scrunchies. Vi har valgt at føre begge størrelser da der skal være til alle hårtyper. Fordelen ved en scrunchie elastikken er at den er skånsom for håret. Og så pynter det jo også bare super fint med farverne. Vi har scrunchies i flere smukke farver og med prints. Vi har også så du kan købe 3 ad gangen 😊 Selvfølgelig scrunchies til billige penge og de er alle af den allerfineste kvalitet.

Helt overordnet kan du finde hårsmykker, håraccessories, hårpynt, elastikker og spænder i et bredt udvalg af farver og designs. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du super nemt og hurtigt kan finde noget der passer perfekt til dig og din stil. Leder du efter pynt til konfirmationshår eller til bryllup, så kan du sagtens finde det her. Du kan med vores udvalg af hårpynt sætte prikken over i´et  på dit outfit og du bør kunne finde noget uanset om du har kort hår eller langt hår. Vores kvalitet er 100% i top og vores stil top moderne.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Vi ønsker at give dig en god oplevelse som kunde når du handler hos os. Skulle dit nye hårspænde  ikke passe dig har vi super let retur.

 

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

 

© Copyright beautyflow.dk

 

admini

Back to top