Ringe til mænd er det nye sort

Kan mænd gå med ring? Et spørgsmål, der måske helt intuitivt vækker en form for uro eller modstand inde i mange mennesker, i det sekund de hører det. Men i den moderne vestlige verden, er svaret naturligvis et stort og rungende ”ja”!

Men den umiddelbare reaktion beskrevet ovenfor, er dog ikke svær at sætte sig ind i, når man tager de historiske briller på. Historisk set har ringe – og smykker i almindelighed – været stort set helt og holdent forbehold kvinder og piger. Imens skulle mændene gerne klæde rimelig stringent i få farver, og i hvert fald ikke nogen glimtende beklædningsdele.

Men tiderne skifter som bekendt, og gud ske tak og lov for det. Den moderne mand har socialt carte blanche til at klæde sig i stort set hvad som helst. Mens de traditionelle – nogen vil sige lidt kedelige – klæder stadig er accepteret og kan udstråle en form for klasse, er der i den grad ”lov til” at skeje ud på farver, men altså også ”bling-bling”.

Således er det efterhånden ikke noget sjældent syn at mænd går med smykker. Det kan være alt fra piercinger, over halskæder og armbånd og til ringe til mænd. Denne udvikling har naturligvis være længe undervejs, hvilket de store modehuse og velkendte smykkeforhandlere selvfølgelig har set komme for længst.

Derfor er der da også et ganske fint udvalg af smykker på markedet, som er designet til mændene, om end det altså fortsat er smykker til kvinder, der er stærkt overrepræsenteret, når man kigger på det samlede billede.

Dog er en nyere tendens, at der dukker nye smykkeforhandlere op, der ynder at fokusere udelukkende på at sælge smykker målrettet mændene. En eksempel på dette er danske Jewls, som gennem deres internetbutik altså tilbyder mændene armbånd, halskæder og ringe, alt sammen designet til mænd.

Ringe til mænd er et sikkert symbol på, at du har med en moderne, stilsikker og selvbevidst mand at gøre. Der kan være tale om ringe i mange afskygninger, og således både med og uden sten. Det er klart, at de fleste mænd foretrækker mere simple ringe, uden sten, i forhold til de fleste kvinder, hvor det er stenen, der er prikken over i’et.

Ringe til mænd fra Jewls er dansk designet, og i høj kvalitet. Og det endda til ganske spiselige priser. Materialet, der bruges til at fremstille ringe til mænd, er stål af højeste kvalitet. Dette sikrer dig, at du får en ring, der er meget modstandsdygtig og kan bæres i badet eller til træning, uden du behøver bekymrer dig om det. Ringe til mænd fra Jewls, modstår uden problemer vand, sved, parfume og håndsprit.

Som en bonus er du i øvrigt fri for nikkel og andre potentielt skadelige stoffer eller allergener når du køber ringe til mænd fra Jewls.

admini

Back to top