Home » Jordan 1 – en populær klassiker

Jordan 1 – en populær klassiker

Nogle ting går aldrig af mode. Det gælder for eksempel lækre, lyse trenchcoats, gyldne hoop øreringe eller tidsløse sneakers.  Alle disse ting har det tilfældes, at de altid vil passe sammen med resten af tidens mode og dermed kan man altså ikke være nogle af disse foruden i sin grundlæggende garderobe. Det er dog vigtigt, at man nøje overvejer, hvilke ting man køber hjem til sit tøjskab – for ofte er hverken trench coats, øreringe eller sneakers nemlig særligt billige. Især når det kommer til sneakers, hvor der er et kæmpe udvalg at vælge imellem, gælder det derfor, at man skal vælge det helt rette par.

 

Hvor skal jeg købe mine nye sneakers?

 

Selvom internetshopping kun bliver mere og mere populært, især her under coronakrisen, er det vigtigt, at man overvejer, hvilke ting der hellere skal købes i en traditionel butik. Mange vil eksempelvis have svært ved at finde det perfekte par jeans, hvis de ikke står i butikken og kan prøve dem på.

 

Det samme, synes jeg, gør sig gældende for sneakers. Et par sneakers kan sagtens se seje og behagelige ud på nettet, men når man så prøver dem på, er de pludselig alt for smalle eller brede, og måske ser den helt anderledes ud, end du troede? Jeg vil derfor altid anbefale, at man prøver sine sko på i virkeligheden i en butik – og så kan man jo altid bagefter gå hjem og bestille dem på nettet, hvor udvalget af farver og størrelser garanteret er meget større end i butikken.

 

Findes der sneakers, som passer til alt?

 

Man skal passe på med at love for meget, men lige når det kommer til sneakers, findes der faktisk enkelte modeller som er så ikoniske men samtidig tidsløse, at de altid vil gå godt til ethvert outfit. Dette gælder for eksempel for Nikes Jordan 1 model. Jordan 1 er en klassisk sko, som har været populær i flere årtier. Skoen har den kæmpe fordel, at den er utroligt behagelig at have på, og til trods for det tårnhøje komfortniveau ser den stadig godt ud med det meste tøj.

 

Du kan altså sagtens have et par Jordan 1 på sammen med en sød kjole, men er du mere til sneakers og hoodie vil Jordan 1 også spille perfekt sammen med dette må rå outfit.

 

Køb dit næste par Jordan 1 hos Streetwear Evolution

 

Er du på jagt efter det helt perfekte par Jordan 1, som vil passe perfekt til lige netop dig og din stil? Så kan du med fordel tage et kig inde på hjemmesiden hos Streetwear Evolution. Herinde finder du et kæmpe udvalg af Jordan 1 i alle farver, og du vil helt sikkert også kunne finde et par, som passer perfekt til dig.

admini

Back to top