Hvilken størrelse sofa skal du vælge?

Når du skal vælge en sofa til dit hjem, så har størrelsen meget at sige. Din sofa skal selvfølgelig være behagelig at opholde sig i, men den skal også kunne passe ind i hjemmet.

Hvis du vil finde en passende størrelse sofa til dit hjem, så har vi har lavet en oversigt over, hvilke sofastørrelser du kan få, samt hvilke behov de passer godt til. Hvis du vil blive klogere på sofastørrelser, så kan du læse med herunder.

2-personers sofa

En 2-personers sofa er den mindste type, du kan få. Navnet forklarer meget godt, hvor mange personer der er plads til. Du kan dog supplere med puffer eller skamler, så der er plads til flere gæster.

En 2-personers sofa passer godt ind i små stuer, men kan også bruges supplerende ved siden af større sofaer. Det afhænger selvfølgelig af pladsen og indretningen af dit hjem. 2-personers sofaer kan også passe godt ind på kontorer og andre opholdsrum, hvor der måske er behov for en ekstra siddeplads.

2,5

3-personers sofa

Hvis du gerne vil have lidt ekstra plads i sofaen, eller en 2-personers sofa bliver for lille til stuen, så kan det være du skal have fat i en 3-personers sofa. Der er ekstra god plads til to personer, eller en ekstra siddeplads, hvis man er tre.

Der er mange muligheder med en 3-personers sofa. Det kan være den skal fungere som soveplads til overnattende gæster, eller hvis der skal være plads til kæledyrene.

4-personers sofa

Hvis der er plads til det, så kan du også få en 4-personers sofa. Her er der plads til hele familien, og alle kan sidde godt. Dog optager en 4-personers sofa meget plads, så du skal vælge denne, hvis du har en stor stue.

Med en 4-personers sofa er der plads til kæresteparret, eller familien, der gerne vil kunne have venner på besøg, eller bruge sofaen til filmaftener.

Sofa med chaiselong

Hvis du vil have en sofa, hvor du rigtig kan slænge dig, så kan du kigge på en sofa med chaiselong. En sofa med chaiselong er L-formet, så den passer godt ind i hjørnet af stuen. Det er en meget fleksibel sofa, der også kan være med til at dele rummet op.

Du kan nemt smide benene op på en sofa med chaiselong, og det er en god størrelse, der kan passe ind i alle typer hjem.

Sovesofa

Hvis du vil have en sofa med flere funktioner, så er en sovesofa et godt bud. Der findes mange forskellige typer af sovesofaer, så den både kan laves til enkeltmands- eller dobbeltseng.

En sovesofa er smart, da du kan slå den ud om aftenen, og pakke den sammen, så den ikke fylder mere end en normal sofa om dagen.

admini

Back to top